Waar we echt goed in zijn? Reparaties, aan welk apparaat dan ook. Van laptop tot wasmachine, van koffieautomaat tot e-bike. Centraal in ons warehouse hebben we alles in huis en voeren we allerhande reparaties uit. Geen dag is hetzelfde en we gaan tot het uiterste om onze klanten weer tevreden te krijgen met onze reparaties.

Samen werken in de leukste en nieuwste techniek, wie gaat met ons deze uitdaging aan?

JUNY

Ik maak de meest uiteenlopende apparaten in mijn werk voor de technische dienst. Tijdens mijn functie als Teamlead ben ik verantwoordelijk voor het repareren en configureren van de producten. Daarnaast zorg ik ervoor dat de klanten tevreden zijn door ze een goed werkend apparaat aan te bieden. Het leukste aan mijn werk bij de Elbuco Group is dat je werkt met leuke en gezellige collega’s die samen met jou het maximale resultaat willen behalen. Verder zorgen wij er samen voor dat alles draaiende wordt gehouden bij onze afdeling. Kortom, bij de Elbuco Group ga je met plezier naar je werk en heb je plezier tijdens je werk met onze gezellige collega’s.

YASIR

Vanuit de locatie Geldermalsen voer ik als Repair Technician Witgoed, samen met een aantal collega’s, refurbishment en reparaties uit aan onder andere wasmachines, wasdrogers en koelkasten van klanten. Het geeft voldoening om apparaten bijna weer zo goed als nieuw af te leveren. Het voelt alsof je het apparaat zelf vanaf nul hebt gebouwd. Als het nodig is helpen wij elkaar een handje bij het stellen van diagnoses en reparaties. Wij zijn een energiek team en niet te stoppen. Op onze vestiging heerst een relaxte en gezellige werksfeer.