Een onderdeel van het succes van Elbuco is: persoonlijk contact. Zowel richting de eindklant, richting de partners, de leveranciers én juist ook onderling. Binnen de afdeling Office & HR staat persoonlijk contact, menselijke ontwikkeling, gastvrijheid en vertrouwen centraal. De afdeling is trots op Elbuco en haar mensen. Dat straalt dit team ook uit.

Wij zijn een betrouwbare partner die haar collega’s adviseert en ontzorgt

MARIEKE

In mijn functie als HR-Advisor voor de afdeling HR ben ik verantwoordelijk voor de Werving & Selectie en voor Opleiding & Ontwikkeling, iets waar we binnen onze organisatie steeds meer aandacht aan willen besteden. We vinden de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze collega’s belangrijk. Daarnaast zijn er nog vele HR-werkzaamheden die ik samen met mijn HR-collega’s uitvoer. We hebben een leuk team! We werken hard, zijn direct en weten daardoor precies wat we aan elkaar hebben en we kunnen met elkaar lachen. Het leuke van werken op onze afdeling is dat je veel contact hebt met collega’s van de hele organisatie, de afwisseling in de werkzaamheden en de steeds nieuwe uitdagingen. We zijn een informeel bedrijf met ambities, waar we op een leuke manier met elkaar omgaan.

ANNET

Op de HR afdeling werk ik met veel plezier als HR Assistant. Geen dag is hetzelfde. Vanuit mijn functie heb ik contact met alle collega’s van de organisatie, met stagiaires en sollicitanten. Ik kan mijn werk naar eigen inzicht indelen, als het maar op tijd gedaan wordt. Mijn werk bestaat uit het verzorgen van de administratieve HR werkzaamheden zoals de in- en uitdiensttredingen, bijhouden van overzichten en beheren van de mailbox. Ik werk samen met Marieke en bij afwezigheid nemen wij elkaars taken zoveel mogelijk over. Wij zijn een enthousiast team, waar gelachen, gekletst en hard gewerkt wordt. De deur van ons kantoor staat altijd open. Bij Elbuco heerst een gezellige sfeer en de koffie smaakt prima!