Steeds meer mensen en bedrijven kiezen ervoor om consumentengoederen te leasen. Aan de afdeling Marketing de uitdaging om het high service leaseconcept zo goed mogelijk aan te bieden aan de verschillende doelgroepen. Zowel via eigen online marketing kanalen als via partners waarmee nieuwe concepten worden ontwikkelt. Nieuwe ideeën moeten liever gister dan morgen uitgewerkt zijn en er is never a dull moment.

Assumption is the mother of all f* ups

JOSÉ

Wat mijn functie als Graphic Designer zo leuk maakt is dat ik er mijn creatieve kant in kwijt kan. Van concept tot uiting en van sales pitches tot consumenten acties. Brainstormen over nieuwe initiatieven is eerder regel dan uitzondering. Ik denk in oplossingen. Dat doe ik in een team met jonge en vrolijke collega’s. Iedereen is oprecht geïnteresseerd in elkaar. Ik kan wel stellen dat wij meer dan collega’s zijn en werken dan ook altijd met veel plezier samen en waarderen elkaar. Successen worden samen gevierd en op vrijdag lunchen we met ons team buiten de deur of bestellen we luxe broodjes.

MARK

Mijn functie binnen Elbuco is Online Marketeer op de afdeling Marketing. Ik ben verantwoordelijk voor de Online Marketing van onze consumentenlabels Skala.nl en Smartstudentdeals.nl. Hiervoor beheer ik de campagnes en verzorg ik de externe campagnes. Ik werk voornamelijk samen met onze Product Marketeer en de Graphic Designers. Onze afdeling kenmerkt zich doordat wij samen enorm kunnen lachen, maar ook serieus en hard kunnen werken, een fijne balans. We zijn een jong en betrokken team en hebben wekelijks een teammeeting. Al met al, is Elbuco een jong en dynamisch bedrijf dat volop groeiende is. Elke dag is anders, en daardoor een leuke uitdaging!

LUKE

Als Supply Chain Manager ben ik verantwoordelijk voor de samenstelling van het assortiment voor de verschillende labels zowel intern als extern van Elbuco, het onderhouden van relaties en het presenteren van productgroepen op de websites. Ook ben ik sparringpartner voor de afdeling Operations en Sales & Business Development. Ik beschouw mijn werk als mijn hobby, ik kan doen waar ik goed in ben! Er is een informele werksfeer waar het soms muisstil is, maar soms ook zeer rumoerig. Iedereen is erg betrokken bij het bedrijf, werkt hard om onze gezamenlijke doelstelling te behalen en er is een goede teamspirit. Kortom, “Hét bedrijf waar je wilt werken!”