Bij Finance & Control zijn we pas tevreden als de resultatenrekening correct is. Daarbij hoort ook een scherpe bewaking van de financiële kant van onze groei. Voor een organisatie die groeit en innoveert is betrouwbare informatie immers cruciaal. Door nu de juiste beslissingen te nemen creëren we ruimte voor de investeringen van morgen.

Zonder cijfers geen Finance & Control!

CHRIS

Mijn functie binnen Elbuco is ‘Supervisor Finance’ op de afdeling Finance & Control. Als Supervisor Finance stuur ik de collega’s binnen het Finance Team aan. Als team hebben we een gemeenschappelijk doel, namelijk een tijdige en accurate vastlegging van alle financiële transacties. Naast de aansturing van het team ben ik verantwoordelijk voor de diverse salarisadministraties en de implementatie van nieuwe bedrijfs- en klantprocessen. We hebben een informele bedrijfscultuur en zijn de lijnen kort en duidelijk. Iedereen heeft iets voor elkaar over en we helpen elkaar waar nodig is. Je staat er dus nooit alleen voor. Samen kunnen en doen we alles. Laat zien wat je in huis hebt en je kunt intern groeien naar de plek die je zelf ambieert. Het is niet voor niets dat er collega’s zijn die ooit als stagiair zijn begonnen en nu leidinggevende zijn. Dat is Elbuco, voor en met elkaar.

WANDA

Ik werk als Financial Officer op de afdeling Finance. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de administratieve stroom van alle financiële transacties betreffende debiteuren en crediteuren. Onze afdeling is de spil van de organisatie. Wij hebben een gezellig team waar altijd ruimte is voor een lolletje maar ook voor een luisterend oor. Wij staan voor elkaar klaar, zijn betrokken en kritisch. Het is vooral de teamspirit wat maakt dat iedere dag op kantoor weer gezellig is. Elbuco heeft een prettige mensgerichte bedrijfscultuur. Iedere schakel is belangrijk voor het totaal. Elbuco begeeft zich in een dynamische markt met veel mogelijkheden en uitdagingen.