Bij Finance & Control zijn we pas tevreden als de resultatenrekening correct is. Daarbij hoort ook een scherpe bewaking van de financiële kant van onze groei. Voor een organisatie die groeit en innoveert is betrouwbare informatie immers cruciaal. Door nu de juiste beslissingen te nemen creëren we ruimte voor de investeringen van morgen.

Zonder cijfers en stroopwafels geen Finance & Control!

ALINDA

Elbuco is een leuk, jong en groeiend bedrijf waar je veel doorgroeimogelijkheden hebt als je laat zien wat je kunt. Als Assistent Controller ben ik verantwoordelijk voor de maandafsluitingen, analyses en dagelijkse rapportages. Eigenlijk het beheren/controleren van alles met een cijfer. Dat vraagt om focus maar ruimte voor een geintje is er ook zeker. Dat we van de cijfers zijn merk je op woensdag klokslag 15.00 uur. Dan gaan we rond met stroopwafels. En geen minuut later ! 🙂

CHRIS

Ik werk bij Elbuco als Senior Finance & Payroll Officer op de afdeling Finance & Control. De salarisadministratie? Die verzorg ik. Evenals de financiële administratie en het opstellen van de maandafsluiting voor de afdeling Control. Elbuco is een bedrijf met een informele bedrijfscultuur waar je veel vrijheid hebt, ze luisteren naar je mening en laten zien dat ze vertrouwen in je hebben.