Bij Finance & Control zijn we pas tevreden als de resultatenrekening correct is. Daarbij hoort ook een scherpe bewaking van de financiële kant van onze groei. Voor een organisatie die groeit en innoveert is betrouwbare informatie immers cruciaal. Door nu de juiste beslissingen te nemen creëren we ruimte voor de investeringen van morgen.

Zonder cijfers geen Finance & Control!

CHRIS

Ik ben op de afdeling Finance & Control werkzaam als Financial Controller. Binnen mijn functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor de juiste weergave van de behaalde financiële resultaten. Op de afdeling weten we wat we aan elkaar hebben, één woord is vaak al genoeg. De lijnen zijn kort en we hebben een gezamenlijk doel. Dat schept een band. Wil je groeien dan kijken we naar de mogelijkheden. Zo ben ik begonnen als Senior Administrator, doorgestroomd naar Supervisor Finance en nu dus naar mijn rol als Financial Controller. Nieuwe collega’s worden met open armen ontvangen. Bij Elbuco mag je zijn wie je bent. Vertrouwen en respect is de basis voor een goede samenwerking met collega’s maar ook met onze partners/leveranciers.

WANDA

Ik werk als Financial Officer op de afdeling Finance. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de administratieve stroom van alle financiële transacties betreffende debiteuren en crediteuren. Onze afdeling is de spil van de organisatie. Wij hebben een gezellig team waar altijd ruimte is voor een lolletje maar ook voor een luisterend oor. Wij staan voor elkaar klaar, zijn betrokken en kritisch. Het is vooral de teamspirit wat maakt dat iedere dag op kantoor weer gezellig is. Elbuco heeft een prettige mensgerichte bedrijfscultuur. Iedere schakel is belangrijk voor het totaal. Elbuco begeeft zich in een dynamische markt met veel mogelijkheden en uitdagingen.