Wij geloven in de kracht van samenwerking. Het high service lease concept is te integreren binnen verschillende branches en voor verschillende producten. Van retail en e-tail tot de zorg. Van tablets in een zorginstelling tot een wasmachine bij iemand thuis en van e-bike tot boxspring. De uitdaging is om het high service lease concept zo goed mogelijk over te brengen naar (toekomstige) partners en het opbouwen van structurele partnerships. Het draait daarbij om relatiemanagement en business development, bij nieuwe en bestaande partners voor nieuwe én bestaande producten.

Als je alles onder controle hebt, ga je niet hard genoeg

STEFAN

Als algemeen directeur van Elbuco ben ik verantwoordelijk voor de gehele organisatie, echter ligt mijn hart aan de voorkant van de organisatie. Daarom heb ik in mijn dagelijkse werkzaamheden contact met alle partners, financiers en met de bank. De collega’s van Elbuco kenmerken zich door hoge betrokkenheid, energieke en pro actieve houding. We houden er van als collega’s met eigen ideeën komen. Er heerst veel dynamiek binnen Elbuco en wij stimuleren de verschillende afdelingen om vooral ook met elkaar te communiceren. Wij zijn een eigentijds MKB bedrijf met veel leuke uitdagingen die we gezamenlijk aanpakken. We houden niet van eilandjes, de deur staat altijd open.

ANNE BOUK

Van oorsprong ben ik opgeleid als marketeer. Zo ben ik ruim 10 jaar gelden gestart bij Elbuco. Inmiddels ben ik Operations Director en geef ik leiding aan de afdelingen Marketing, Customer Care, Operations, ICT en HR/Office. Een veelzijdige baan dus! Elbuco is al 50 jaar de verhuurspecialist van Nederland. Geen nieuwkomer dus, maar een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft bewezen. Dat kan alleen door veel trouwe klanten en trouwe collega’s. Daar ben ik super trots op. Wij zijn als een soort familie en zo gaan we ook met elkaar om. Persoonlijke aandacht, lange termijn relaties en elkaar niet laten vallen als het even wat minder gaat. Zeggen waar het op staat en doen wat we beloven. Er is een goede mix van zogenaamde oudgedienden en nieuwelingen die elkaar energie geven om iedere dag opnieuw het beste voor onze klanten te realiseren. Wij zijn een bedrijf dat op haar manier meewerkt aan de weg naar een circulaire economie door gebruik voor bezit te stellen en door de levensduur van producten te verlengen. Daarnaast zijn we een kenmerkend MKB bedrijf waarbij we niet in hokjes denken maar waar iedereen ruimte krijgt om een idee te pitchen en uit te werken. Ook als dat idee eigenlijk niet bij je eigen werkzaamheden hoort.