Continuïteit, performance, security en klantvriendelijkheid drijven de afdeling ICT. Zowel naar het eigen personeel als naar de klanten. Van werkplekbeheer tot migraties in de cloud en van hulp op afstand bij de eindgebruiker tot voldoen aan de laatste eisen op het gebied van security. Een groeiende afdeling als spin in het web waar de IT-lat iedere keer weer hoger wordt gelegd.

Denk in ICT oplossingen

JAIMY

Ik werk bij Elbuco als Supervisor Helpdesk. Nadat ik als stagiair ben begonnen kon ik via Helpdesk Medewerker doorgroeien naar Supervisor. Als je laat zien wat je kunt, is er altijd een mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Elbuco blijft groeien en dat betekent dat er steeds meer uitdagingen zijn op ICT gebied.

FLORIAN

Ik werk bij Elbuco als Systeembeheerder op de afdeling ICT. Ik zorg dat iedereen zonder bugs zijn werk kan blijven doen op ICT gebied. Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is de afwisseling van verschillende taken. Er zit veel diversiteit en waardering in dit werk. Wat Elbuco zo leuk maakt is dat het een bedrijf is waar veel uitdaging en mogelijkheden liggen en er goed wordt geluisterd naar je mening.